Facebook

PRODUKTY

Naše produkty sú vyrobené a spracované z mäsa z nášho chovu a to z plemien Mangalica, Duroc a Veľká biela. Týmto spôsobom produkcie z „ poľa na tanier“ zabezpečujeme najvyššiu kvalitu pre našich zákazníkov s jedinečnou a špecifickou chuťou.

Čerstvé mäso
1. bravčové karé – vynikajúce na vyprážanie aj na prípravu na prírodno
2. bravčové rebrá - vynikajúce na pečenie a grilovanie
3. bravčová panenka – najjemnejšie a najkvalitnejšie mäso

Údené
1. NANDI Mangalica klobása: prevažne z mäsa Mangalice, slanina, koreniny, plnené do čriev.
K tomu potrebujete len chutný mäkký domáci chlieb, papriku, uhorku. A delikátnu pochúťku máte hotovú.
2. Šunka : údená, vyrobená z miešania mäsa z Mangalice a Duroca, ručne solená a ručne údená
Vám zaručuje jedinečnú chuť!
3. Vidiecka slanina: prevažne z Mangalice: tuk má jedinečnú chuť, ktorý sa rýchlo topí v ústach

Mäsové výrobky:
1. Pečená klobása : šťavnatá, len tak skáče v rúre
2. Klobásky na pečenie: jemná pečienková klobáska pre gurmánov
3. Varená slanina: skutočná pochúťka, lahodná voňavá
4. Bravčoý syr: špecialita nášho otca, rodinný recept
5. Sekané mäso : chutné zmiešané sekané mäso s lahodným korením
6. Huspenina *kočoňa* - paprčky, uši, soľ, korenie, cesnak
7. Pečeňová paštéta : náš recept, veľa sme na tom pracovali a veľmi sa nám to podarilo
8. Mangalica oškvarky: jedinečná chuť, krásna zlatohnedá, čerstvé a chrumkavé

fustolt kolbasz1
fustoltszalonna1
termekek01
kevert vakuum1
termekek05
termekek03
toka2
nyerskalbasz
termekek04
karaj2
toka1
fustolt kolbasz2
fustolt sonka2
fustolt tarja1
teperto1
teperto2
fustolt sonka1
fustolt tarja2
fustoltszalonna2
termekek02
kevert vakuum2
pastetom
lunchmeat1
termekek07
termekek06
toka3
fustoltszalonna3
fustolt kolbasz3
karaj1
lunchmeat2
+421 918 953 309

+421 918 953 309

info@mikosfarm.sk

info@mikosfarm.sk

Okoč – Opatovský Sokolec, Dlhá ulica 132

Okoč – Opatovský Sokolec, Dlhá ulica 132

© 2018 MIKOSFARM. Všetky práva vyhradené. Tvorba a design: CreativeIdentity